Временният треньор на Левски Георги Тодоров призна, че заниманията на отбора

...
Временният треньор на Левски Георги Тодоров призна, че заниманията на отбора
Коментари Харесай

Играчите на "Левски" идвали без настроение за тренировки

Временният треньор на " Левски " Георги Тодоров призна, че заниманията на тима след завръщането му на поста предходната седмица се провеждали без въодушевление. " Най-важното е футболистите да идват с въодушевление на подготовка, а към момента не го виждам. Това най-вече ме тормози. Миналата година имаше човек, който се грижеше за това – Валери Божинов. Надявам се да няма отрицателен резултат обстановката в клуба и това да ги активизира. Знаете, че хората са разнообразни. Ако са единствено българи, ще ви кажа отговора. Но виждате, че има много чужденци. Този идеал -  " Левски ", за тях е по-встрани ", сподели наставникът.

Тодоров също по този начин призна, че " ЦСКА-София " има предимство в утрешния мач против " Левски ". " Мисля, че тимът на ЦСКА има леко преимущество. Ще търсим офанзивна игра, само че имаме едно мислено, тъй като ЦСКА има бързи хора в нахлуване. Трябва да бъдем доста деликатни. В никакъв случай няма да се върнем в глуха отбрана и да се браним. Това, че ще играем в 16 часа, е леко преимущество за нас, тъй като те играха мачовете си в късни часове, когато времето е свежо. Не съм черноглед, само че не се е трансформирала дотолкоз ситуацията, че да бъде оптимист. Искам да се раздаваме, с цел да зарадваме почитателите по трибуните. Един позитивен резултат ще ни даде още по-голямо самочувствие в идващия мач (б.ред. - реваншът от 1/2-финалите за купата против " Локомотив ", Пд) ", съобщи Тодоров на конференцията преди утрешния мач, който стартира от 16:15 ч. и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт ".

Треньорът няма да разчита в мача на невъзстановените Деян Лозев и Насиру Мохамед. 

Колегата му от " ЦСКА-София " пък Милош Крушчич разгласи, че няма да пази футболисти в дербито с " Левски "  заради значимия 1/2-финал-реванш за купата против " Ботев " (Пд) в сряда. Както е известно, спечелването на купата е главната цел пред " ЦСКА-София " до края на сезона.

" Всеки мач го играем оптимално. Няма да пазим футболисти за картони или да бъдат свежи за Купата. Ще играем с най-оптималния състав против " Левски ". Няма калкулиране. Ако стартираме да считаме, може и на двата фронта да отпаднем. " Левски " също има мач за Купата. Сега реваншът с " Ботев "  не стои на дневен ред. Мисля единствено за " Левски ". Ще се постараем, ще играем за победа. Играчите желаят да бият ", разяснява Крушчич.

Италианският халф Стефано Белтраме е към този момент възобновен от контузия и тренира с главната група, само че Крушчич резервира в загадка дали ще го пусне като титуляр. Сръбският треньор обаче не скри, че проблемите на " ЦСКА-София " са главно в нападението. " Срещу " Ботев " имахме 22 удара. Срещу " Витоша " отново 20 и няколко удара бяха. Липсва малко акуратност, малко експанзия. Работихме на подготовка с удари. Трябва да използваме нашите моменти ", разяснява Крушчич. И по-късно показва самочувствие преди мача: " Анализираме сме " Левски ". Готови сме на всеки вид, който ни предложи противника. Дали ще играят с дълбока преса, ще забележим на следващия ден. Най-важното е да сме подготвени за това. Разполагам с всички съставни елементи да спечелим мача с " Левски ". Тактически, физически, почитатели, имаме и добър треньор... "

Междувременно от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са подхванали ограничения за обезпечаване на сигурността на мача. Около ст. " Васил Левски " ще има няколко контролно-пропусквателен пункт, на които ще бъдат проверявани феновете. Входовете на стадиона ще бъдат отворени още от 14:15 ч., с цел да се избегне скупчване на аудитория. От полицията прибавиха, че са подхванати прецизни ограничения за недопускане на фенове, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Също по този начин ще бъде дейна новата система за видеонаблюдение на Националния стадион. За сигурността на трибуните и към терена обаче няма да се грижат служители на реда, а частни охранители. При нужда ще се намесват и чиновници на Министерство на вътрешните работи. До нощес бяха продадени към 5000 билета за дуела.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР